За поръчки
0885 306 305 Ще бъдем отново на линия от 9 до 18ч. или
linkedin icon facebook icon
076651027
литра доставени
  1. Начало
  2. Дизелови горива
  3. Дизелор ОК

Дизелор ОК е добавка, разработена специално за дизелови двигатели. С многобройните си предимства, тя е избор на мнозинството клиенти на Горрел. 

Какво прави добавката Дизелор ОК толкова успешна?

  • формулата й е създадена, така че да посрещне нуждите на дизеловите транспортни средства, били те пътна или извънпътна техника;
  • доказан положителен ефект върху работата на двигателя;
  • екологични ползи, изразяващи се в по-малко вредни газове и съответно допринасящи в борбата срещу парниковия ефект и глобалното затопляне;
  • едновременно почистващо и превантивно действие срещу отлагания по горивната система.

Сезонните различия обуславят и двете разновидности на добавката - в летен и зимен вариант.

 

Дизелор ОК ЛЯТО

Дизелор ОК Лято подобрява цялостната работа на двигателя и допринася за по-дълъг живот на елементите, като ги предпазва от износване. Най-голeмите предимства според клиентите на Горрел са по-ниският разход на гориво и спестените разходи по поддръжка.

 

Дизелор ОК ЗИМА

Предимствата на Дизелор ОК Зима са безусловни през студените месеци. Зимният вариант на добавката успешно побеждава в борбата с отрицателните температури. Употребата на Дизелор ОК Зима гарантира безпроблемен старт на двигателя дори през най-студените дни и нощи, понижавайки граничната температура на филтруемост на горивото. Не веднъж употребата на добавката е спестявала разходи и време на своите потребители. Именно това е и причината Дизелор ОК Зима да е любимата дизелова добавка на клиентите на Горрел.