За поръчки
0885 306 305 Ще бъдем отново на линия от 9 до 18ч. или
linkedin icon facebook icon
077208005
литра доставени

За нас

Партньори и клиенти

Най-убедително доказателство за професионализма на компанията са клиентите и техните отзиви.

Резултатите от проведеното през 2015 г. проучване за удовлетвореността на клиентите на Горрел са подарък за полаганите от страна на компанията усилия и мотивиращ фактор за бъдещите й цели.

 

  • Цялостната удовлетвореност от работата с Горрел, предлаганите услуги и горива, е на изключително високо ниво за 96% от интервюираните (в това число отношение и обслужване, доставки, качество, доверие, срокове за доставка, цени и условия за плащане).
  • 79% от клиентите на Горрел биха препоръчали компанията на свои партньори, колеги, приятели и познати.
  • 89% от клиентите, ползващи горивото за отопление, посочват, че Горрел е спечелил доверието им.
  • 83% от земеделските производители са лоялни към компанията и изцяло застават зад името й.
  • 100% от анкетираните клиенти на Горрел са доволни от качеството на горивата и не се е случвало да имат оплаквания.

 

Петър Методиев

Петър Методиев

Физическо лице, ползващо гориво за отопление за дома си в гр. София.
Като клиент на Горрел от няколко години, разчитам на компанията за топлината и сигурността в дома ми. Винаги досега са реагирали бързо и са доставяли горивото навреме дори в доста неблагоприятни зимни условия. Особено с малко дете в къщата, със семейството ми разчитаме на точните доставки и се радваме, че намерихме Горрел и така лесно работим с компанията. Силно ги препоръчваме на всички наши приятели и на всеки, ползващ гориво за отопление!
Владимир Стоев

Владимир Стоев

Земеделски производител от Негованци, община Радомир.
За мен точността на доставките е много важна, за да не спира земеделската работа. С Горрел никога не съм имал проблем в това отношение и лесно мога да планирам дните! Нещо повече, с дизелът на Горрел съм доволен от разхода на горивото и поведението на машините през зимните месеци. Не допускам компромиси, защото не мога да си позволя техниката ми да е извън строя, но Горрел никога не са ми давали поводи за притеснение. За ползотворните резултати изключително много ми помагат и отличните познания на екипа, който ми съдейства при всякакви нормативни промени, информират ме своевременно и ми разсясняват възможностите. Силно препоръчвам на всички колеги и познати и вече и те сами се убедиха!