За поръчки
0885 306 305 Ще бъдем отново на линия от 9 до 18ч. или
linkedin icon facebook icon
076651626
литра доставени

Новини

Каква ще бъде зима 2016-2017?

Какво да очакваме от предстоящия зимен сезон и как да се подготвим са въпроси, които вълнуват всички.

Истината е, че зимните условия са неизбежни, а добрата и навременна подготовка ще стопли Вашия дом, офис сграда или предприятие и ще Ви спести много главоболия.

Според Националния институт по метеорология и хидрология - БАН зима 2016/2017 ще е по-студена от зима 2015/2016, но за щастие ще избегнем т.нар. "люта зима".

Прогнозите показват, че месец ноември ще донесе повече студ спрямо ноември 2015 и сходни количества валежи.

За месец декември се очаква да има повече валежи спрямо миналата година. В началото ще има по-интензивни валежи и слаби превалявания от сняг. През втората половина се очаква значително захлаждане и сняг, като температурите ще се задържат под нулата. Слънчевите дни почти ще липсват и през по-голямата част от месеца ще преобладават облаци и мъгли.

За Коледа прогнозите са за по-слаби превалявания от сняг, докато Нова година ще посрещнем с по-силни снеговалежи.

Според синоптиците през декември най-ниските температури ще са до -12 градуса.

Януари 2017 ще бъде много променлив и температурите и преваляванията от сняг ще са на периоди. Очаква се да е по-топъл и с по-малко валежи от януари 2016. Въпреки това в прогнозата не липсват снеговалежи. Температурите ще са обичайни за този месец.

През януари най-ниските температури ще достигнат до -16 градуса.

През февруари също ни чакат ниски температури, но към края на месеца синоптиците предвиждат затопляне.

За да подсигурите топла зима за Вашето жилище или работно място, обърнете се към Горрел за доставката на газьол за отопление. Ние ще Ви консултираме, ще Ви посъветваме и ще можете да разчитате на точни доставки, качествено дизелово гориво и щастлива зима, на която да се наслаждавате спокойно!