За поръчки
0885 306 305 Ще бъдем отново на линия от 9 до 18ч. или
linkedin icon facebook icon
076898592
литра доставени
  1. Начало
  2. Услуги
  3. Доставка на горива за отопление и производство

Услуги

Производство

Горрел е доставчик на горива както на частни производствени компании, така и на държавни предпиятия. Клиентите, използващи дизел за своите нужди, са от всички сфери на индустрията:

  • тежка промишленост, машиностроене, химическа промишленост
  • електронна и електротехническа промишленост
  • хранително-вкусова промишленост
  • текстилна промишленост
  • строителство

 С цел производство се ползват дизел Б6, дизелово гориво без биокомпонент и газьол.

 

Отопление

Oт 01.01.2016 г. дизелът (нафтата) за отопление вече не е с по-нисък акциз и съответно цената е по-висока. Въпреки това, газьолът е едно от най-предпочитаните горива с цел отопление. 

Нафтата за отопление има редица предимства спрямо останалите алтернативи: дава много топлина, нагрява помещенията бързо, лесна е за употреба, съхранение и поддържане на чистота.

От гориво за отопление се възползват както физически лица, отопляващи домовете си, така и юридически лица за отопление на сгради, хипермаркети, хотели, фабрики, складови помещения и др.

Единствената разлика е, че юридическите лица трябва да спазват определени нормативни изисквания, които не засягат физическите лица. За повече информация вижте Газьол за отопление.

Горрел разполага с цистерни, които са лицензирани и се намират под постоянен GPS контрол. Благодарение на собствения транспорт, дори в най-активния сезон на отопление, доставките са точни, бързи и не спират.

 

Бюджетни предприятия и обществени поръчки

През годините Горрел успешно обслужва и бюджетни предприятия от цялата страна - общини, кметства, училища, детски градини, читалища, държавни институти, болници и други учреждения и организации.

В историята на компанията има многобройни спечелени и изпълнени обществени поръчки. Експерният опит в тази сфера дава възможност за предоставяне на максимално добри условия.