За поръчки
0885 306 305 На линия сме от 8 до 17ч. или
linkedin icon facebook icon google plus icon
059062806
литра доставени
  1. Начало
  2. Услуги
  3. Доставка на горива за селскостопански производители

Услуги

Като основен стопански отрасъл, българското земеделие заслужава специално внимание и обслужване, което да посреща специфичните му нужди.

За земеделски цели основно се ползва дизелово гориво без биокомпонент, което е и по-евтино. В отделни случаи производителите избират дизел Б6 - с 6% биокомпонент, който е подходящ за пътна техника, но и за извънпътна техника също. 

Най-грижливите земеделци избират дизел с добавки, защото по този начин се грижат за селскотопанските машини, удължавайки техния живот, а в допълнение постигат и по-нисък разход на гориво. Качествените горива за земеделие, предлагани от Горрел, също допринасят за поддържане на доброто състояние на техниката.

По време на активния сезон, доставките на гориво и точността са жизненоважни за непрекъснатата работа. Имайки предвид тази необходимост, Горрел извършва експресни и навременни доставки, така че работата да не спира.

Собственият транспорт на компанията гарантира именно гъвкавост и логистична свобода, а големият брой цистерни са напълно достатъчни Горрел да има национално покритие и да достига до земеделци от цялата страна!

Що се отнася до българското земеделие, нормативната уредба често търпи изменения. Именно затова специалистите на Горрел са винаги наясно с всички законови промени и клиентите на компанията знаят, че могат да разчитат на консултации и съвети по всички актуални въпроси.

Още от самото начало Горрел безпроблемно работи с ваучери за гориво, давани като държавна помощ.

Освен всичко това, компанията постоянно подкрепя българските селскостопански производители и техните интереси. Така например Горрел протестира наравно със земеделците срещу задължителното поставяне на нивомерни системи и електронни устройства с фискална памет.

В случай, че имате въпроси или искате да направите заявка за доставка на гориво за земеделие, Горрел е на постоянно разположение на селскостопанските производители.