За поръчки
0885 306 305 Ще бъдем отново на линия от 9 до 18ч. или
linkedin icon facebook icon
076899151
литра доставени
  1. Начало
  2. Услуги
  3. Доставка на горива за селскостопански производители

Услуги

Като основен стопански отрасъл, българското земеделие заслужава специално внимание и обслужване, което да посреща специфичните му нужди.

За земеделски цели основно се ползва дизелово гориво без биокомпонент, което е и по-евтино. В отделни случаи производителите избират дизел Б6 - с 6% биокомпонент, който е подходящ за пътна техника, но и за извънпътна техника също. 

Най-грижливите земеделци избират дизел с добавки, защото по този начин се грижат за селскотопанските машини, удължавайки техния живот, а в допълнение постигат и по-нисък разход на гориво. Качествените горива за земеделие, предлагани от Горрел, също допринасят за поддържане на доброто състояние на техниката.

По време на активния сезон, доставките на гориво и точността са жизненоважни за непрекъснатата работа. Имайки предвид тази необходимост, Горрел извършва експресни и навременни доставки, така че работата да не спира.

Собственият транспорт на компанията гарантира именно гъвкавост и логистична свобода, а големият брой цистерни са напълно достатъчни Горрел да има национално покритие и да достига до земеделци от цялата страна!

Що се отнася до българското земеделие, нормативната уредба често търпи изменения. Именно затова специалистите на Горрел са винаги наясно с всички законови промени и клиентите на компанията знаят, че могат да разчитат на консултации и съвети по всички актуални въпроси.

Още от самото начало Горрел безпроблемно работи с ваучери за гориво, давани като държавна помощ.

Освен всичко това, компанията постоянно подкрепя българските селскостопански производители и техните интереси. Така например Горрел протестира наравно със земеделците срещу задължителното поставяне на нивомерни системи и електронни устройства с фискална памет.

В случай, че имате въпроси или искате да направите заявка за доставка на гориво за земеделие, Горрел е на постоянно разположение на селскостопанските производители.