За поръчки
0885 306 305 На линия сме от 9 до 18ч. или
linkedin icon facebook icon
076650917
литра доставени

Представяне

Горрел извършва доставки на дизелово гориво в цялата страна. Присъствието на Горрел на пазара на горива продължава от 1995 година.

Нашите професионализъм и коректност са в основата на дългогодишната история на компанията.

В портфолиото от клиенти са известни търговски марки, лидери в своята област, по-малки компании, земеделски производители и частни лица. Без значение от мащаба на дейността на нашите клиенти и партньори, Горрел винаги се отнася с необходимото внимание спрямо специфичните нужди и изисквания.

Като специалисти в търговията и доставките на горива, ние следваме основни принципи, които ни правят безупречно добри в това, което правим. Качествените горива, точните доставки и гъвкавостта са само малка част от силните страни на Горрел, гарантиращи сигурност, спокойствие, по-ниски разходи и гладка, безпроблемна работа!

 

history icon

История

От далечната 1995 г. насам, Горрел не спира да се развива и усъвършенства. Натрупаният през годините опит утвърди компанията като един от лидерите на пазара на горива в България.

clients icon

Партньори и клиенти

Клиентите на Горрел се радват на постоянството и сигурността, които им предоставяме. Именно тяхната оценка за работата ни е най-показателна за качеството на нашите продукти и услуги. 

f.a.q. icon

Често задавани въпроси

Вие питате, ние отговаряме.

Споделете Вашите въпроси с нас и ние ще Ви предоставим максимално полезна информация.

Контакти

address

София 1592, жк Дружба 1, ул. "Амстердам" 4

address

тел. (02) 979 19 36

направи

Запитване за доставка

онлайн

Gorrel

Доставка на горива